За нас

За нас

Нашата цел - да представим качествени GPS навигации и авто аксесоари на българския пазар.  

  Ние имаме изградени традиции в продажбата и сервиза на GPS навигационни продукти, авто електроника и аксесоари. Специализирани сме в продажбата на GPS навигации и електроника за шофьори тежкотоварни автомобили. Опитът ни от 2007 г. насам ни позволява да предложим бързо и качествено обслужване на нашите клиенти, като се съобразяваме с предпочитанията и мнението на всеки индивидуално. Разнообразието на марки и модели от наложени производители и вносители, както и наличието винаги на най-новата картографска информация в продуктите ни е достатъчно основание да закупите продукт от нас.

  Сега нашата цел е да представим качествените продуктите на марките West Road, Northern Cross, Garmin, TomTom, Diva, Mediatek, X-Road на българския пазар. Стигаме и по-далеч - почти всеки модел GPS навигатор с марката West Road, Northern Cross, Diva, Mediatek, X-Road от нашия онлайн магазин се предлага с актуализация на картите в рамките на гаранционния срок. Всеки GPS навигатор с марката TomTom се предлага с безплатна доживотна актуализация на картите. Подбрани модели на Garmin също се предлагат с безплатна актуализация на картите.

 

Данни за фирмата: “ТЕХНОМОБИ” ЕООД, BG204203427, гр. ХАСКОВО УЛ. ОДРИН 14 Банкова сметка BG93UBBS80021049582040 BGN И BG66UBBS80021113182710 USD в ОББ