ТЕЛЕВИЗОРИ НА 12 ВОЛТА

13 декември 2018
ТЕЛЕВИЗОРИ НА 12 ВОЛТА
 
 

 В тази статия ще направим кратък обзор на портативни телевизори на 12 волта.

  Nvox NX-5T е 5 инча портативен телевизор с резолюция 800×480 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, което дава възможност за около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-5T е снабден с 2 високоговорителе е технология за цифрова аудио компресия – Dolby Digital. Налице е функция за запис на телевизионни програми на USB Flash диск. Мултимедийните функции се допълват от възможността за преглед на мултимедийно съдържание от USB - филми, музика, снимки. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер, фургон. Консумацията на модела е 10W. С тегло едва 550 грама и размери 195x128x19 милиметра устройството е изключително удобно за пренос, където и да сте. Nvox NX-5T разполага с вградена телескопична антена, с която без необходимост от допълнителна антена може да гледате ефирна цифрова телевизия.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР, 5 ИНЧА, NVOX-NX-5T, АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ, DVB-T2, USB
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-7T е 7 инча портативен телевизор с резолюция 800×480 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, която осигурява за около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-7T има 2 високоговорителе е технология за цифрова аудио компресия Dolby Digital. PVR функцията е удобен начин за запазване на тв програми върху USB носител, от който също може и да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 10W. Теглото е около 560 грама. Размерите на устройството са 195x128x19 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX-NX-7T, 7 ИНЧА, АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ, DVB-T2, USB
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-8T е 8 инча портативен телевизор с резолюция 800×480 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, която осигурява за около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-8T има 2 високоговорителя и Dolby Digital саунд технология. Преглеждането на мултимедийно съдържание става лесно през USB порта на устройството. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 10W. Теглото е около 580 грама. Размерите на устройството са 214x144x24 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР, 8 ИНЧА, NVOX-NX-8T, АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ, DVB-T2, USB
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-DVB10T е 10 инча портативен телевизор с резолюция 1024×600 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, която осигурява около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-DVB10T има 2 високоговорителе с поддръжка на Dolby Digital Plus. PVR функцията е удобен начин за запазване на тв програми върху USB носител, от който също може и да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 10W. Теглото е около 650 грама. Размерите на устройството са 265x162x23 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX DVB10T, 12 ВОЛТА, 10 ИНЧА, ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ, USB, DVB-T2
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-T12 е 12 инча портативен телевизор с резолюция 1366×768 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, която осигурява около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-T12 има 2 високоговорителе и Dolby Digital Plus технология. PVR функцията е удобен начин за запазване на тв програми върху USB носител, от който също може и да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 12W. Теглото е около 1 килограм. Размерите на устройството са 307x197x25 милиметра.В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX NX-T12, 12 ВОЛТА, 12 ИНЧА, ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-T13 е 13 инча портативен телевизор с резолюция 1366×768 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1800 MAh, която осигурява около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-T13 е има 2 високоговорителя и Dolby Digital Plus технология. Може да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове от USB Flash диск. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 12W. Теглото е около 1 килограм. Размерите на устройството са 325x200x25 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX NX-T13, 13 ИНЧА, ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ, DVB-T2, USB
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-14T е 14 инча портативен телевизор с резолюция 1366×768 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1500 MAh, осигуряваща около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-14T има 2 високоговорителя и Dolby Digital Plus технология. Може да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове от USB носител. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 13W. Теглото е около 1 килограм. Размерите на устройството са 343x230x28 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX NX-14T, 12 ВОЛТА, 14 ИНЧА, ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ
ВИЖ ЦЕНАТА

  Nvox NX-16T е 15.6 инча портативен телевизор с резолюция 1366×768 пиксела. Вградената батерия е с капацитет 1900 MAh, осигуряваща около час и половина автономна работа на устройствотоNvox NX-16T има 2 високоговорителе и Dolby Digital Plus технология. Може да преглеждате мултимедийно съдържание, като снимки, клипове и аудио файлове от USB носител. Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, автобус каравана, кемпер. Консумацията на енергия е 13W. Теглото е около 1 килограм. Размерите на устройството са 335x210x25 милиметра. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NVOX NX-16T, 15.6 ИНЧА, ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ, DVB-T2, USB, SD КАРТА, 12V
ВИЖ ЦЕНАТА

HITACHI 24HAE2356 e Android телевизор, с възможност за работа и на 12 волта.

  Този телевизор акцентира върху три неща: Android операционна система осигуряваща много възможности за инсталация на приложения и гледане на IP телевизия, вграден Wi-Fi, който осигурява интернет свързаност, необходима за гледане на поточно видео: YouTube, IP телевизия и възможност за захранване на устройството чрез 12 волта адаптер включен в комплекта.

Устройството и с вградени кабелен и ефрен Цифрови тунери. Както споменахме по-горе телевизора работи на 220 волта и на 12 волта напрежение. В комплекта има допълнително включен адаптер за 12 волта.
Hitachi 24HAE2356 MOBIL. разполага с 2 HDMI входа, 1 USB порт, чрез който може да преглеждате мултимедийно съдържание: Снимки, Видео, музика, 2 стерео високоговорителя.

Операционната система Andrpid, под която устройството работи осигурява възможност за инсталиране на любими приложения от Google Play магазина. Ползването на популярни видео стрийм платформи като Netflix, HBO, Apple TV не е проблем с този телевизор.

  Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава.

ТЕЛЕВИЗОР HITACHI ANDROID, 24 ИНЧА, 12 V, LED, SMART TV
ВИЖ ЦЕНАТА

  Northern Cross NC-D17 е 17 инча телевизор с циров DVB-T тунер. В комплекта има адаптери за захранване от 220 и от 12 волта. Дисплея е с LED матрица с резолюция 1280 x 1024 пиксела с 4:3 съотношение. Поддържа PAL и SECAM. Разполага с 1 HDMI, 1 USB, Video и Audio RCA входове, 1 VGA, Coaxial и 3,5 изход за слушалки интерфейси. Телевизора поддържа MP3 и MP4 Видео с кирилизирани субтитри през USB. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава.

ТЕЛЕВИЗОР NORTHERN CROSS NC-D17, 17 ИНЧА, 12V, DVB-T2, LED

Консумацията е:

Консумирана мощност (в режим работа): ≦19W;
Консумирана мощност (в Standby): ≦0.4W;
Захранване: 100-240 50/60Hz;
Енергиен клас: B 

ВИЖ ЦЕНАТА

  Northern Cross NC-W17 е 17 инча телевизор с цифров DVB-T тунер. В комплекта има адаптери за захранване от 220 и от 12 волта.Дисплея е с LED матрица с резолюция 1440×900 пиксела с 16:10 съотношение. Поддържа PAL и SECAM. Разполага с 1 HDMI, 1 USB, Video и Audio RCA входове, 1 VGA, Coaxial и 3,5 изход за слушалки интерфейси. Телевизора поддържа възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от USB носител.

  В комплекта ще откриете адаптер за 12 волта, адаптер за 220 волта, дистанционно управление. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава.

ТЕЛЕВИЗОР NORTHERN CROSS NC-W17, 17 ИНЧА, 12 ВОЛТА, DVB-T2, LED

Консумацията е:

Консумирана мощност (в режим работа): ≦21.5W;
Консумирана мощност (в Standby): ≦0.5W;
Захранване: 100-240 50/60Hz;
Енергиен клас: B 

ВИЖ ЦЕНАТА

  Northern Cross Nvox NC-T19 е 19 инча телевизор с цифров DVB-T тунер. В комплекта има адаптери за захранване от 220 и от 12 волта.Дисплея е с LED матрица с резолюция 1366×768 пиксела с 16:9 съотношение. Поддържа PAL и SECAM. Разполага с 1 HDMI, 1 USB, Video и Audio RCA входове, 1 VGA, Coaxial и 3,5 изход за слушалки интерфейси. Телевизора поддържа възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от USB носител.

ТЕЛЕВИЗОР NORTHERN CROSS NC-T19, 19 ИНЧА, 12V, DVB-T2, LED

  В комплекта ще откриете адаптер за 12 волта, адаптер за 220 волта, дистанционно управление. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава.

ВИЖ ЦЕНАТА

 

  Northern Cross Nvox NC-T12 е 12 инча телевизор с цифров DVB-T тунер и вградена акумулаторна батерия. Устройството работи на 12 и 220 волта. Дисплея е с резолюция 1280×800 пиксела и LED подсветка. Поддържа PAL и SECAM. Разполага с 1 HDMI, 1 USB, Video и Audio RCA входове, 1 VGA, Coaxial и 3,5 изход за слушалки интерфейси. Телевизора поддържа възпроизвеждане на мултимедийно съдържание през USB. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NORTHERN CROSS-NVOX NC-T12, 12 ВОЛТА, 12 ИНЧА, DVB-T2

ВИЖ ЦЕНАТА  

  Northern Cross NC-T14 е 14 инча телевизор с цифров DVB-T тунер и вградена акумулаторна батерия. Устройството работи на 12 и 220 волта. Дисплея е с LED матрица с резолюция 1366×768 пиксела. Поддържа PAL и SECAM. Разполага с 1 HDMI, 1 USB, Video и Audio RCA входове, 1 VGA, Coaxial и 3,5 изход за слушалки интерфейси. Телевизора поддържа възпроизвеждане на мултимедийно съдържание през USB. В комплекта ще намерите и малка телескопична антена, която върши работа в зоните с отлично покритие на сигнала. Ако искате обаче да хващате ефирна телевизия и на места с по-слаб сигнал, трабва до обмислите покупка на по мощна антена.

ПОРТАТИВЕН ТЕЛЕВИЗОР NORTHERN CROSS-NVOX NC-T14, 12 ВОЛТА, 14 ИНЧА, DVB-T2
ВИЖ ЦЕНАТА

  CROWN 24M312D е 24 инча телевизор, който може да работи на 12 и 220 волта. Устройството разполага с 60 см. матрица с LED подсветка и резолюция 1366×768 пексела.

  Телевизора има два вградени стерео високоговорителя с обща мощност 5W. Разполага с 1 бр. HDMI вход и USB вход, през който може да се плейва мултимедийно съдържание като филми, музика и снимки. Налице е и PVR функция, която позволява запис на телевизионни програми директно на USB носител.

  Размерите на CROWN 24M312D са 59:15:38 см.

  Телевизора е особенно подходящ за използване в автомобил, камион, каравана или кемпер, като в комплекта е включен и допълнителен адаптер за 12 волта напрежение. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава.

 

ТЕЛЕВИЗОР CROWN 24M312D, 12V, 24 ИНЧА, LED, USB, PVR
ВИЖ ЦЕНАТА

   Crown 2433T2 e 24" телевизор, който може да работи на 12 и 220 волта. Модела разполага с 60 см. матрица с LED подсветка и резолюция 1366×768 пексела. Вградените DVB-T2/DVB-C тунери дават възможност за гледане на цифрова ефирна и кабелни телевизии. Има USB, Scart, HDMI, VGA интерфейси. Поддържа преглед на мултимедийно съдържание през USB устройство - снимки, видео, MP3. 

  Телевизора е особенно подходящ за използване в автомобил, камион, каравана, фургон или кемпер, като в комплекта е включен и допълнителен адаптер за 12 волта напрежение. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава. В комплекта е включен допълнително 12 волта адаптер за запалка на автомобил.

ТЕЛЕВИЗОР CROWN 2433T2, 12 ВОЛТА, 24 ИНЧА

ВИЖ ЦЕНАТА

   Electra 24X1612 e 24 инча телевизор с ярка LED матрица. Телевизора работи на 12 и 220 волта. Модела разполага с 60 см. матрица с LED подсветка и резолюция 1366×768 пексела. Вградените DVB-T2/DVB-C тунери дават възможност за гледане на цифрова ефирна и кабелни телевизии. Има USB, Scart, HDMI, VGA интерфейси. Поддържа преглед на мултимедийно съдържание през USB устройство - снимки, видео, MP3. 

  Телевизора е подходящ за използване в автомобил, камион, каравана, фургон или кемпер, като в комплекта е включен и допълнителен адаптер за 12 волта напрежение. Комплекта не включва антена за цифрова еферна телевизия, така, че ако смятате да гледате ефирни канали трябва да обмислите покупката на такава. В комплекта е включен допълнително 12 волта адаптер за запалка на автомобил.

ТЕЛЕВИЗОР ELECTRA 24X1612, 12 ВОЛТА, 24 ИНЧА, DVB-T2

ВИЖ ЦЕНАТА

 

   Diva AMP25 е мощна антена за цифрова ефирна телевизия с магнит и 3 метра кабел. Антената е толкова мощна, че дава по-добри резултати дори от повечето ефирни антени с вграден усилвател. Без допълнително захранване, 3 метра кабел, магнит, изключително мощна - тази антена е подходяща за ползване в автомобил, камион, кемпер, каравана, фургон, такси или у дома.

МОЩНА АНТЕНА DIVA AMP25 ЗА ЦИФРОВА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ, 3М КАБЕЛ

ВИЖ ЦЕНАТА

2 юни 2021 Oukitel K 15 PLUS - Смартфон - Power Bank

Oukitel K15 PLUS - Бюджетен смартфон с батерия с огромен капацитет - 10000 MAh

прочети още

31 декември 2020 OUKITEL WP10 - ПЪРВИЯТ 5G IP68/IP69 СМАРТФОН ОТ OUKITEL СЪС ЗВЕРСКИ МОЩНА 8000 MAh БАТЕРИЯ

OUKITEL WP10 НОВИЯ 5G IP68/IP69 СМАРТФОН ОТ OUKITEL СЪС ЗВЕРСКИ МОЩНА 8000 MAh БАТЕРИЯ

прочети още

10 декември 2020 ULEFONE ARMOR 10 - ПЪРВИЯТ 5G БРОНИРАН СМАРТФОН НА ULEFONE

ULEFONE ARMOR 10 - 5G IP68/IP69 БРОНИРАН СМАРТФОН С МОЩНА 5800 MAh БАТЕРИЯ, ЧЕТВОРНА 64 MP КАМЕРА, 15W БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ, АНДРОИД 10 И ОБНОВЯВАНЕ ДО ANDROID 11

прочети още

12 октомври 2020 OUKITEL WP8 PRO - IP68 ЗДРАВ ТЕЛЕФОН С ТЪНЪК КОРПУС, ГОЛЯМ ДИСПЛЕЙ И МОЩНА 5000 MAh БАТЕРИЯ

Oukitel WP8 PRO - Бюджетен IP68/IP69 Смартфон С Android 10 И 5000 MAh Батерия

прочети още

16 май 2020 OUKITEL C18 PRO - ЧЕТВОРНА КАМЕРА С МАКРО РЕЖИМ И ОСЕМ ЯДРЕД ПРОЦЕСОР

OUKITEL C18 PRO - ЧЕТВОРНА ЗАДНА КАМЕРА С МАКРО РЕЖИМ И ОСЕМ ЯДРЕН ПРОЦЕСОР

прочети още

23 април 2020 OUKITEL WP6 - БРОНИРАН СМАРТФОН С 48 MP AI КАМЕРА И 10000 MAh БАТЕРИЯ

OUKITEL WP6 - МОЩНА 10000MAh БАТЕРИЯ, 4G-LTE, СТРАХОТЕН 6.3 ИНЧА ДИСПЛЕЙ СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 19.5 : 9 И РЕЗОЛЮЦИЯ 2340 x 1080 ПИКСЕЛА+5 ТОЧКОВ МУЛТИТЪЧ, УДАРОУСТОЙЧИВ. КОРПУС ОТ ЦИНКОВА СПЛАВ СЪС СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ТРИПЛАСТОВА ПЛАСТМАСА, IP68 ЗАЩИТА ОТ ВОДА ПРАХ И УДАР.

прочети още

22 януари 2020 ULEFONE ARMOR 7 - МОЩНА 5500 MAH БАТЕРИЯ, 8GB RAM, IP68\IP69 ЗАЩИТА

ULEFONE ARMOR 7 - HELIO P90, ТРОЙНА 48MP КАМЕРА, IP68/IP69 СЕРТИФИКАТ

прочети още

6 ноември 2019 ULEFONE ARMOR 6S-БРОНИРАН ТЕЛЕФОН С ПО-МОЩЕН ХАРДУЕР

ULEFONE ARMOR 6 - МОЩНА 5000 MAh БАТЕРИЯ, 4G-LTE, СТРАХОТЕН 6.2 ИНЧА ДИСПЛЕЙ СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 19:9, РЕЗОЛЮЦИЯ 1080 x 2246 ПИКСЕЛА И CORNING GORILLA GLASS 5 ЗАЩИТА, УДАРОУСТОЙЧИВ КОРПУС, IP68 ЗАЩИТА ОТ ВОДА ПРАХ И УДАР, IP69 ЗАЩИТА ОТ ЕКСТРЕМНА ТЕМПЕРАТУРА И НАЛЯГАНЕ

прочети още

21 септември 2019 OUKITEL C17 PRO - СТРАХОТЕН СМАРТФОН НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

OUKITEL C17 PRO - ТРОЙНА ЗАДНА КАМЕРА, ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН, ОТЛИЧЕН ХАРДУЕР НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

прочети още

15 август 2019 OUKITEL Y4800 – 48MP КАМЕРА И МОЩЕН ХАРДУЕР

НОВИЯТ OUKITEL Y4800 - УСТРОЙСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ СНИМКИ И ЗАБАВЛЕНИЕ.

прочети още

1 юли 2019 OUKITEL K12 - СМАРТФОН С МОЩНА БАТЕРИЯ И КАЧЕСТВЕНА КАМЕРА, NFC

НОВИЯТ OUKITEL K12 С МОЩНА 10000 MAh БАТЕРИЯ - НАСЛЕДНИКА НА OUKITEL K10

прочети още

3 май 2019 OUKITEL K9 - ГОЛЯМ 7,12 ИНЧА ДИСПЛЕЙ И МОЩНА 6000 Mah БАТЕРИЯ

Смартфон с 6000 Mah батерия, 7.12 инча дисплей, осемядрен процесор, двойна задна камера Sony

прочети още

3 май 2019 РАДИОСТАНЦИИ ЗА ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ- MOTOROLA T82 EXTREME

Радиостанция предназначена за използване в екстремни условия. Нов дизайн. Енергоспестяващ дисплей. Радиостанция за лов, туризъм, екстремни спортове.

прочети още

26 април 2019 Мултимедийна система West Road WR- A81 с вграден видеорегистратор

Мултимедийна система West Road A-81. Едно устройство, което съчетава в себе си Gps навигация, 8 инча голям дисплей, вграден Wifi, 4g модем, Fm трансмитер, видеорегистратор и камера за задно виждане.

прочети още

15 април 2019 DOOGEE Y8 - ОТЛИЧЕН СМАРТФОН С ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

DOOGEE Y8 е мобилен телефон с 6,2 инча дисплей, устойчив на водни капки, вграден скенер за пръстови отпечатъци, FACE ID и Android 9 PIE.

прочети още

4 март 2019 ULEFONE POWER 6- 6.3 ИНЧОВ ДИСПЛЕЙ,ТЪНЪК КОРПУС

ULEFONE POWER 6 - ГОЛЯМ 6.3 ИНЧА 19.5:9 ДИСПЛЕЙ, 128 GB ВГРАДЕНА ПАМЕТ

прочети още

21 януари 2019 DOOGEE S90 - ИЗДРЪЖЛИВ IP68/IP69 МОДУЛЕН СМАРТФОН ОТ DOOGEE

Нов IP68/IP69 издръжлив модулен телефон - DOOGEE S90

прочети още

2 януари 2019 ULEFONE ARMOR 6 - НОВИЯ IP68/IP69 ФЛАГМАН ОТ ULEFONE

ULEFONE ARMOR 6 - МОЩНА 5000 MAh БАТЕРИЯ, 4G-LTE, СТРАХОТЕН 6.2 ИНЧА ДИСПЛЕЙ СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 19:9, РЕЗОЛЮЦИЯ 1080 x 2246 ПИКСЕЛА И CORNING GORILLA GLASS 5 ЗАЩИТА, УДАРОУСТОЙЧИВ КОРПУС, IP68 ЗАЩИТА ОТ ВОДА ПРАХ И УДАР, IP69 ЗАЩИТА ОТ ЕКСТРЕМНА ТЕМПЕРАТУРА И НАЛЯГАНЕ

прочети още

15 декември 2018 TOMTOM НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН

НАВИГАТОРИ ЗА КАМИОН TOMTOM С ДОЖИВОТНО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИТЕ

прочети още

13 декември 2018 ИЗБОР НА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН

КАКВА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН ДА ИЗБЕРЕМ ?

прочети още

13 декември 2018 WEST ROAD WR-X900 И WR-X900BT AV IN - ТОП МОДЕЛИ ОТ WEST ROAD

ТОП МОДЕЛИ GPS НАВИГАТОРИ ОТ WEST ROAD - WR-X900 И WR-X900BTAVIN

прочети още

13 декември 2018 WEST ROAD WR-A7512 - 7 ИНЧА GPS НАВИГАЦИЯ С ANDROID И WI-FI

7 ИНЧА GPS НАВИГАЦИЯ С ANDROID WEST ROAD WR-A7512

прочети още

13 декември 2018 КАЧЕСТВЕНИ, МОЩНИ GPS НАВИГАЦИИ NORTHERN CROSS NC-512 И NC-712

НОВИ МОДЕЛИ МОЩНИ GPS НАВИГАЦИИ NORTHERN CROSS NC-512 И NC-712

прочети още

13 декември 2018 ГОЛЯМА 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ С ANDROID, WI-FI, BLUETOOTH И ВГРАДЕНА КАМЕРА-ВИДЕОРЕГИСТРАТОР NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM

NORTHERN CROSS NC-Q9 CAM - ГОЛЯМА 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ С ANDROID, WI-FI, BLUETOOTH И ВГРАДЕНА КАМЕРА-ВИДЕОРЕГИСТРАТОР

прочети още

13 декември 2018 ГОЛЯМА 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ NORTHERN CROSS NC-Q9

ГОЛЯМА 9 ИНЧА НАВИГАЦИЯ NORTHERN CROSS NC-Q9

прочети още

13 декември 2018 Garmin DriveSmart 66 LMT-S - 6 инчов навигатор с безрамков дисплей, Lifetime Update, Wi-Fi

Garmin DriveSmart 61 - 6 инчов навигатор с безрамков дисплей, Lifetime Update, Wi-Fi

прочети още

13 декември 2018 TOMTOM НАВИГАТОРИ ЗА КОЛА И КАМИОН

TOMTOM GPS НАВИГАЦИИ ЗА КОЛА И КАМИОН

прочети още

13 декември 2018 КАЧЕСТВЕНИ GPS НАВИГАЦИИ ОТ WEST ROAD

НОВИ МОДЕЛИ GPS НАВИГАЦИИ ОТ WEST ROAD

прочети още

11 декември 2018 WEST ROAD WR-5084S И WR-7084S - КАЧЕСТВЕНИ НАВИГАТОРИ С ЯРКИ ДИСПЛЕИ НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

WEST ROAD WR-5084S И WR-7084S - КАЧЕСТВЕНИ НАВИГАТОРИ С ЯРКИ ДИСПЛЕИ НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

прочети още

11 декември 2018 МОЩНИ, 7 ИНЧА GPS НАВИГАЦИИ ОТ DIVA И WEST ROAD

DIVA 7008S И WEST ROAD WR-7088S - 7 ИНЧА НАВИГАТОРИ ЗА КАМИОН И КОЛА

прочети още

11 декември 2018 МОЩНИ, КАЧЕСТВЕНИ GPS НАВИГАЦИИ С 256MB RAM ПАМЕТ ОТ DIVA И WEST ROAD

МОЩНИ GPS НАВИГАЦИИ С 256MB RAM ПАМЕТ-DIVA 7019, 5019 И WEST ROAD WR-S7256M, WR-S5256M

прочети още

11 декември 2018 TOMTOM VIA 53 - GPS НАВИГАЦИЯ С LIFETIME UPDATE, ТРАФИК И ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИТЕ ПРЕЗ WI-FI

TOMTOM VIA 53 - GPS НАВИГАЦИЯ С LIFETIME UPDATE, ТРАФИК И ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИТЕ ПРЕЗ WI-FI

прочети още

23 ноември 2018 OUKITEL U23 - ФЛАГМАН СЪС ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН, МОЩЕН ХАРДУЕР И КАЧЕСТВЕНА КАМЕРА

OUKITEL U23 - МОЩЕН ХАРДУЕР, ГОЛЯМ 6.18 ИНЧА ДИСПЛЕЙ, ДВОЙНИ КАМЕРИ ОТ SAMSUNG И БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

прочети още

15 ноември 2018 ULEFONE ARMOR 3 - СМАРТФОН ЗА ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

ULEFONE ARMOR 3 - IP68/IP69 ЗАЩИТЕН СМАРТФОН ОТ ВОДА, ПРАХ, УДАР, ТЕМПЕРАТУРА И НАЛЯГАНЕ С МОЩНА 10300 MAh БАТЕРИЯ

прочети още

18 август 2018 OUKITEL WP1 - НОВИЯТ IP68 ЗАЩИТЕН СМАРТФОН ОТ OUKITEL

OUKITEL WP1 - IP68 ЗАЩИТЕН СМАРТФОН С ДВОЙНА КАМЕРА И БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

прочети още

10 август 2018 OUKITEL WP2 - НОВИЯТ IP68 ЗАЩИТЕН СМАРТФОН ОТ OUKITEL

OUKITEL WP2 - НОВИЯТ IP68 ЗАЩИТЕН СМАРТФОН ОТ OUKITEL С МОЩНА 10000 MAh БАТЕРИЯ

прочети още

2 август 2018 ULEFONE ARMOR 5

НОВИЯТ ULEFONE ARMOR 5 - IP68 ЗАЩИТА, 5.85 ИНЧА ДИСПЛЕЙ СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 19.9:9 И РЕЗОЛЮЦИЯ 1512X720 ПИКСЕЛА, ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО Gorilla Glass 4.

прочети още

20 юли 2018 TOMTOM GO BASIC - НОВИ МОДЕЛИ НАВИГАЦИИ С ДОЖИВОТНО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИТЕ НА ЕВРОПА ПРЕЗ Wi-Fi

TOMTOM GO BASIC - НОВИ МОДЕЛИ НАВИГАТОРИ ЗА КОЛА С Wi- Fi И ДОЖИВОТНО ОБНОВЯВАНЕ НА КАРТИТЕ НА ЕВРОПА

прочети още