Стойка за таблет и телефон Smart Technology SZ1, Черен, Дълго рамо 1 м, Двойно спирално заключване, Завъртане на 360°

34,90 лв. 24,90 лв.

СТОЙКА ЗА ТЕЛЕФОН И ТАБЛЕТ

Универсална стойка с извиващо се рамо Smart Technology SZ1 е подходяща за телефони и таблети с размери от 12 до 18см. Изключително твърдото рамо ви гарантира, че вашия таблет или телефон няма да паднат. Независимо дали сте в кухнята, спалнята, офиса или някъде навън, можете да вземете тази стойка навсякъде с вас.

стойка за телефон или таблет черна закрепване към маса захващане към легло

СПИРАЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ

Стойката е изработена така, че да може да бъде прикрепена навсякъде: на леглото, плота, кухнята, масата или бюрото. Този аксесоар е незаменим помощник за да бъде твоя мобилен телефон или таблет на една ръка разстояние. Стойка за телефон и таблет Smart Technology SZ1 се отличава с високо качество, двойно заключване тип резба с контра и изключителна практичност.

стойка за таблети и телефони за закрепване към бюро или маса или легло

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Може да зареждате директно вашите устройства, докато са закрепени към стойката. Тя е подходяща както за таблети, така и за мобилни устройства, благодарение на регулиращата се рамка. Устройството се прикрепя стабилно и без риск от изплъзване. Благодарение на своята въртяща и накланяща се конструкция, ще можете да приспособите мобилното си устройството при най-разнообразни условия.

поставка за таблет или телефон за маса за бюро за легло

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Гъвкава стойка за телефон и таблет
  • Двойно спирално заключване
  • Дълго извиващо се рамо с дължина 100 см.
  • Подходяща за телефони и таблети с размери от 12 до 18 см.
  • Въртене на 360°
  • Зареждане на вашите устройства докато са закрепени