SMART WATCH HUAWEI WATCH GT BLACK 46 MM, 1.4 ", GPS, ПУЛСОМЕР

  • Марка: HUAWEI
  • Кат. номер: FTN-B19

Елегантен. Красив. Силен.

Широка гама от дизайн на часовника в различни цветове отразяват твоята личност, стил и настроение. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39-инчовия 454 x 454 AMOLED дисплей, дизайнът му е едновременно динамичен и елегантен.

Пътувай неограничено с наистина издръжлива батерия

Иновативната за индустрията двойна архитектура на мобилния чипсет в комбинация с новия дизайн, предоставят до 2 седмици живот на батерията¹, за да поддържаш своя ритъм, където и да си.

Проследяване на сърдечния ритъм и в реално време

Технологията за мониторинг на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 3.0 предоставя по-ефикасно и точно измерване на сърдечния ритъм в реално време, благодарение на алгоритъма за самообучение и иновативните си сензори.

Винаги готов

С множеството си режими за спортуване в зала и на открито, с HUAWEI WATCH GT всичко е възможно.Благодарение на барометъра, компаса и функцията за измерване на височина, този часовник е проектиран за дълго катерене в планинатас 3D функцията за дистанция и откриване. Оценяване на професионално колоездене. Предоставя професионално оценяване, измервайки изгорени калории, разстояние, скорост и акумулирано изкачване и спускане за всички фенове на колоезденето.
 

Смарт треньор

Поддържай формата си с HUAWEI WATCH GT, който предоставя треньорски напътствия за бягане както за начинаещи, така и за напреднали. Часовникът ще те напътства в реално време и едновременно с това ще ти предоставя обратна връзка относно ефективостта на тренировката.


1. Животът на батерията варира според употребата.
 
12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ