Преносим Мобилен Рутер H5577, 4G LTE, WiFi

99,00 лв. 89,00 лв.
  • Марка: OEM
  • Кат. номер: H5577
+ -
Купи
Моля, изберете:

Интернет достъп: 4G мобилен WiFi мобилен рутер е проектиран да предоставя на потребителите 3G 4G високоскоростен достъп до интернет, който поддържа основната честотна лента 3G 4G на повечето страни и оператори по света.

 

Честотна лента: 4G LTE Честотна лента: B1 B3 B5 B7 B8 B20 B38 B40; 3G UMTS WCDMA: B1.

 

До 10 потребители: Mobile WiFi е главно за автомобилисти, пътуващи по работа и пътуващи на открито и поддържа 10 потребители едновременно. Поддръжка за Windows7 8 10 за Linux.

WiFi рутер с 2100 mAh батерия: в режим на готовност до 72 часа, по-бърза, по-издръжлива и преносима функция за поставяне на SIM карта, наслаждавайте се на 4G мобилен интернет WiFi LED интелигентен дисплей, лесен за използване.

 

Преносим рутер за пътуване: Лекият, тънък и компактен дизайн го прави лесен за носене; независимо дали работите от вкъщи или пътувате, 4G LTE рутерът за пътуване позволява на вашия WiFi да следва стъпките ви по целия свят.

 

Преносим WiFi рутер за телефон таблет лаптоп: просто поставете стандартна SIM карта, независимо дали е мобилен телефон, лаптоп, настолен компютър или таблет, можете лесно да се свържете с WiFi (SIM картата не е включена).

 

Начин на употреба: отворете задния капак, поставете стандартната SIM карта, поставете батерията и го включете. За повече информация, моля, прочетете ръководството за подробности.

 Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!