GARMIN DEZL 760LMT ЗА КАМИОН

839,80 лв.
  • Марка: GARMIN
  • Кат. номер: DEZL 760LMT

dēzl™ 760LMT е навигатор с голям 7 "екран, проектиран специално за да се улесни шофьорите на камиони. Навигаторът не само може да ви води по маршрут с персонализирани настройки за Вашият камион и ремарке, но показва и правилната лента, в която трябва да се движите чрез Active Lane Guidance. Той Ви предупреждава за опасност като странични ветрове, остри завои и изходи от магистрали, заедно с интересни точки за камиони (POI). Когато се доверите на dēzl 760LMT да ви води, Вие ще знаете най-добрия маршрут за Вас и вашият камион.

Размери (ШxВxД): 18.7 x 11.4 x 2.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 15.4 x 8.6 cm; 7" диагол (17.8 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 пиксела
Тип на дисплея: Цветен TFT с подсветка
Тегло: 252 гр.
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 1 час
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
Карти и памет
Основна карта: Основни пътища в целия свят
Добавяне на карти: да
Вградени карти: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 15
Особености
Гласова навигация: да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: не
Разпознаване на гласови команди: не
3D карта: да
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут: да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Потребителски точки: да (полицейски камери, радари и др.)
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да, с "доживотен" трафик
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: да
Калкулатор: да
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: не
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock: да
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist": да, с (junction view)
ecoRoute™: не
trafficTrends™: да
myTrends™: да
Fleet Management съвместимост: не
Показване на интересни точки по маршрута: не
Допълнителни особености: Специален маршрут за камион, свързани с ограничения по пътя (в зависимост от височината, теглото, дължината, ширината и вида на опасните материали).

Специални POI точки за камион

Изход от магистрали (местата за почивка, храна, подслон)

Показва наклона на пътя по време на шофиране

Включва специфични функции за камион, като например обявяване на държавната граница, промени за ограничение на скоростта, изгрев / залез и маркер по дистанция.

Външен видео вход за камери

Това USB Mass Storage устройство е съвместимо с Windows ® XP или по-нов и Mac ® OS X 10.4 или по-нова версия.

 

Разширени функции за камион

С подробни карти и навигиране завой по завой, dēzl 760LMT осигурява специална навигация1 за камион, съобразена с ограниченията (според настройките за височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали). Просто въведете размерите и теглото на камиона и dēzl 760LMT ще изчисли маршрута според изискванията, който съответстват на вашия товар. Бордовият компютър Trip Planner ви позволява да създадете и планирате няколко маршрута и да ги съхраните за бъдещи пътувания. И вие можете да работите dēzl 760LMT навигация с гласово активиране (на английски език). Толкова е лесно, просто говори с него!

 

Вижте повече с Active Lane асистента и фотореалистичен изглед на кръстовищата

 С големия 7-инчов сензорен дисплей с висока резолюция, dēzl 760LMT ви позволява да видите информацията от картата с най-малките подробности. Просто следвайте ясно изчертания маршрут, предупрежденията, уведомленията и сигналите специално за Вашия камион. Само dēzl 760LMT включва изключителния Garmin ActiveLane Guidance (ALG). ALG ви показва постоянно обновяваща се анимация за препоръчаната лента за движение. Също така Вие виждате фотореалистичен изглед на пътния възел и предстоящите кръстовища, за да се насочите към правилното платно в точното време², което са особено полезни при навигация сложни магистрални възли в непознати райони.

 

Включва доживотна актуализация на картите.

dēzl 760LMT идва в пакет с доживотно обновявяне на картите³. Това означава, че можете да изтеглите най-новата карта, когато тя стане достъпна - няма месечни такси или разходи за поддръжка - за целия живот на вашето устройство ³ Вие имате актуална карта с промени в пътищата и ограниченията.

Винаги се съобразявйте с всички пътни знаци и пътни условия.
 

Включва доживотен 3D трафик

Комбинацията захранващия кабел / трафик приемник ви дава трафик услуги за целия живот на вашето устройство. Вие ще се избегнете задръстванията и ще се продължите да се движите, когато dēzl 760LMT Ви сигнализира за проблем в трафика и Ви предложи обходен маршрут. Не са необходими допълнителни разходи - това е 100% безплатен абонамент.

 

Шофирайте безопасно

dēzl 760LMT ви държи информирани за предстоящите пътни условия като например остри завои, височина на мостове, ограничения за теглото, области със силни ветрове и ограничения, включително забрани за ремаркета или опасни материали. Полетата с данни, които се виждат на картата, позволяват на шофьорите да избягват спускания и изкачвания. Ограничението за скоростта на камиона се поява ако превишите ограничение на скоростта за съответния пътен участък и включват предупреждения за камери, предоставени от специалисти, Cyclops. Часовник автоматично се променя часовите зони и Ви осведомява за изгрева / залеза на слънцето. Можете също така да получават известия при преминаване на държавните граници. За допълнително спокойствие имате на разположение вход за видеорегистратор.

 

Намерете места за обслужване на камиони и интересни точки


dēzl 760LMT разполага с много POI точки за камиони за да намирате лесно изходи от магистрали, паркинги за камиони, спирки, храна, хотели, места за отдих, сервизи, ремонт на гуми и др.

 

Съвместимост със Smartphone

Smartphone Link прави Вашия смартфон най-доброто нещо до dēzl 760LMT. Това е приложение от Google Play. Smartphone Link създава безпроблемна комуникация между dēzl 760LMT и Android смартфон, като позволява на устройствата да обменят информация като записани и наскоро открити места, където сте паркирали и текущата Ви дестинация. Smartphone Link също така свързва вашия навигатор с Garmin Live услуги като времето и цените на горивата, използвайки вашия мобилен план за пренос на данни чрез смартфона.
 

Използвайте dēzl™ 760LMT за Hands-free разговори

За разговори със свободни ръце, dēzl 760LMT интегрира Bluetooth ® безжична технология с вграден микрофон и високоговорител. Просто свържете с вашия Bluetooth съвместим телефон и говорете със свободни ръце чрез 760LMT като вниманието Ви е фокусирано върху пътя. За да проведете разговор, просто наберете номера от клавиатурата на dēzl чрез сензорния екран. За да отговорите на обаждане, просто докоснете екрана и говорете с вградения микрофон. С едно докосване удобно набирате контакти от телефонната книга и POI точки.

 

Въвеждане на вашия профил камиони характеристики не гарантира характеристиките на вашия камион ще се отчитат във всички маршрутни предложения. Винаги се съобразяваме с всички публикувани пътни знаци и пътни условия.

²Active Lane Guidance и photoReal junction view не са налични за всички региони


Гаранционен срок

24 месеца