Електрически скутер-тротинетка SEGWAY KICKSCOOTER E22E

  • Марка: SEGWAY
  • Кат. номер: KICKSCOOTER E22E

NINEBOT KICKSCOOTER E22E
POWERED BY SEGWAY

Ninebot KickScooter E22E задвижван от Segway е перфектният избор за любителите на пътувания на кратки разстояния и придвижващите се за удоволствие, предлагайки максимална скорост на движение от 20 км/ч. 

С леката си конструкция и система за сгъване с едно натискане, E22E може лесно да бъде транспортиран с кола, с обществен транспорт или просто да бъде носен с една ръка.

Благодарение на дизайнът, ориентиран към повишен комфорт, батерията е скрита в основата на кормилото, правейки скутера компактен, но мощен. 

Това Ви позволява да пътувате в рамките на радиус от около 22 км.

 
 

Подобрете преживяването от управлението с Flat-Free плътни гумиРазработвани и усъвършенствани в продължение на 3 години, плътните Flat-Free гуми предлагат подобрено усещане за водачите, което симулира комфорта на пневматични гуми с амортисьор, като същевременно осигуряват защита от спукване, характерно за плътните гуми.

Електрическата тротинетка E22E се предлага с 9-инчови гуми, които надграждат удоволствието от управлението до следващо ниво. Ще забележите повече стабилност и комфорт!

Изключителен дизайн, Любов от пръв поглед

Ninebot KickScooter E22E възприема интегриран дизайн на рамката, стилен и същевременно опростен, с прахово боядисан завършващ слой, който придава изключителна текстура на рамката.
Пътувайте в радиус от 22 км. със стил!

Е22Е ще Ви откара навсякъде където искате да отидете

Ninebot KickScooter E22E се сгъва само в една стъпка и лесно влиза в багажника на автомобила Ви. Освен това е лесен за пренасяне, с нетно тегло от 13.5 кг., позволявайки Ви да го носите с една ръка, отключвайки неограничени възможности.

 

Различни режими, адаптиращи се към различните стилове на управление

 

Еко Режим - По-голям живот на батерията
При управление с максимална скорост до 15 км/ч, Вашият KickScooter може да измине до 22 км.

Нормален режим - Подобрено изживяване
Поддържа максимална скорост на движение 20 км/ч, перфектен баланс между скорост и живот на батерията.

Спортен режим - Бърз и яростен
Плавно стартиране и бързо ускорение. С допълнителна батерия (продава се отделно), можете да надградите максималната скорост до 25 км/ч.


Smart система за управление на батерията (Smart-BMS)

Системата BMS на Segway-Ninebot претърпя 7 години непрекъснато технологично развитие, за времето на което произведохме 300 милиона батерии. Ние сме посветени на удължаването на живота на батерията, осигуряването на безопасност на потребителите и гарантиране на точно показване на оставащия заряд.

По-бърз и По-здрав

Подобрената мощност от 300W предоставя по-добра динамика на каране, осигурява по-бързо ускорение и придвижване с максимална скорост от 20 км/ч, както и дава възможност за изкачване на склонове от 15%.

Две независими спирачки

Електрическата и регенеративна E-ABS спирачка, както и механичната крачна спирачка осигуряват независимо една от друга безопасно разстояние на спиране.

Предлага се със звънец

Силният звън на звънеца е ясен сигнал за останалите водачи и пешеходци, който осигурява допълнителна безопасност при каране.

Подобрен заден калник

Останете защитени при слаб дъжд, благодарение на подобрения заден калник. Вашият KickScooter E22E е винаги защитен от дъжд, благодарение на IPX4 водоустойчивост*.

*Не е подходящ за преминаване през локви

 

E-MARK рефлектори Ви правят видими за останалите участници в движението

Ние приемаме сериозно Вашата сигурност, затова подобрихме Ninebot KickScooter E22E с преден, странични и заден E-MARK сертифицирани рефлектори. Никога вече няма да останете незабелязани!

Последвай светлината!

ПРЕДНА СВЕТЛИНА (2.5W МОЩНОСТ), ЗАДНА СВЕТЛИНА И СТОП СВЕТЛИНИ
Автоматичното включване на всички светлини спрямо околната светлина осигурява допълнителна безопасност.
 

Пълноцветен информационен Dashboard дисплей

Върху LED екрана можете да следите Вашата скорост, да избирате режим на управление, да проверявате нивото на заряд на батерията и Bluetooth връзката, както и да получавате информация при необходимост от сервизно обслужване.

Надградете Вашия E22E с допълнителна батерия

 

Добавянето на допълнителна батерия (продава се отделно) към Ninebot KickScooter E22E ще Ви позволи да стигнете до Вашата дестинация по-бързо (25 км/ч) и да изминавате по-дълги разстояния с едно зареждане на батерията (45 км.)

 

 

Cпeцифиĸaции:

Mapĸa ЅЕGWАY

MOДEЛ КІСКЅСООТЕR Е22Е

ΠOДΠOMAГAHE ДA

ДИCΠЛEЙ ДA

TИΠ БATEPИЯ Lі-іоn 184WН

MOЩHOCT 300 W

PAЗMEP HA ГУMИTE 9.00 "

ЗAPЯДHO УCTPOЙCTBO ДA

ΠPOБEГ ДO 22 KM

CKOPOCT ДO 20 KM/Ч

CΠИPAЧHA CИCTEMA EЛEKTPИЧECKA

ЦBЯT TЪMHO CИB

TEГЛO 13.5 КG

Гаранционен срок

24 МЕСЕЦА