Детски смарт часовник Smart Technology Q12, GSM, GPS, Камера, SOS

59,00 лв.
  • Кат. номер: Q12
+ -
Купи
Моля, изберете:

Детски часовник / GPS тракер - за да имате винаги информация и връзка с вашето дете! Осигурете си спокойствие и комфорт! Много по-удобен за деца от мобилен телефон, тъй като винаги е на ръката им и риска от загуба или забравяне е много по-малък! Напълно замества мобилен телефон.

Функции :

⇒ Камера
⇒ Вграден GPS тракер, който ви позволява да следите позицията на детето ви във всеки един момент от вашият смартфон в Google Мaps
⇒ SOS бутон на часовника, който детето може да натисне и да изпрати сигнал до вас, че е в опасност - въвеждате 3 номера примерно на мама, татко, баба и часовникът автоматично започва да набира по приоритет всички номера в телефонната книга, докато не се свърже с някой.
⇒ Аларма която получавате в случай, че часовникът е свален от ръката на детето
⇒ Дистанционно включване и изключване от родителя
⇒ Двустранна комуникация през часовника (Родител може да се свърже с детето и детето с родител с натискане на 1 бутон)
⇒ Задаване на периметър, който ако бъде напуснат от детето, веднага получавате аларма на вашият смартфон.


Часовникът използва микро-SIM GSM карта. Устройството не е кодирано към никой оператор в България или чужбина. Картата може да бъде обикновена карта от телефон или допълнителна карта към настоящия тарифен план издадена от GSM оператор.
За нормална работа на устройството е необходим активиран Интернет в съответния план. Контролът се осъществява от ANDROID или iOS смартфон чрез приложение /APP/, което се изтегля от Интернет и използва български език /и други езици/.
За проследяване местонахождението на устройството се използва вграден в часовника GPS приемник. GPS приемникът може да бъде изключван дистанционно от смартфона, който контролира часовника. Уникалната чат функция дава възможност за приятна комуникация между родителя и детето, като чат каналът може да се използва и в случай на спешност. Часовникът позволява изходящи и входящи обаждания към и от предварително разрешени номера. Часовникът не може да се изключи от детето, а само от родителя чрез приложението. С него може да следите траекторията на детето, както и да създадете зони за сигурност и безопасност. В момента, в който детето напусне тези зони, приложението ви алармира, като изпраща местонахождението на детето. С 99% точност всяка минута дава информация за местонахождението на Вашето дете. Бутон за бързо обаждане към родителите-В случай на нужда, чрез SOS бутона, детето може да реализира бързо обаждане към родителите и да изпрати координатите на текущата си локация. История на изминатата траектория: записва се пътят извървян за цели три месеца, независимо кога и къде. До 100 часа в режим на готовност. Няма нужда да купувате скъпи телефони, с часовника ще имате пълен поглед върху маршрута на детето и постоянна връзка.

 

Технически характеристики:

Големина на екрана: 1,44"
LED дисплей
Микрофон
GSM обхвати: GSM 850/900/1800/1900MHz /в БГ и цяла Европа се използват обхватите 900/1800MHz/
Процесор: GSM/GPS: MTK6261 UBX7020
GPRS: Class 12 TCP IPbuild in GSm MODULE
GPS Чувствителност: -159 dbm
GPS Точност на позициониране: 2-10m (2D RM) |
Gsm Точност на позициониране: 50-200m
Бързина на реакцията: 0.1m/s
Максимална височина на работа: 18000m
Капацитет на батерията: 3.7V 400mA
Време на готовност: 96 часа
Тегло: 37 гр.
Работна температура: -20~70
Влажност: 20%~80%RH
Време за разговори: 3 часа
Микро-SIM картата се вгражда в часовника чрез отваряне на задния капак.
Силиконова регулируема мека каишка

Важно:

Часовника работи със Micro SIM карта. Преди да я поставите в часовника премахнете PIN кода.
Инсталирайте приложението посредством QR кода от книжката с инструкции или изтеглете за Android от Google Play или за iOS от App Store

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!