Безжична IP Камера Wi-Fi, Нощно виждане, FULL HD, Външна

79,00 лв.
  • Марка: OEM
  • Кат. номер: IP CAMERA WI-FI
+ -
Купи
Моля, изберете:

Безжична куполна IP камера за видео наблюдение с елегантен дизайн, качествена картина с 3.6 мм фокусно разстояние и запис директно върху карта памет (с макс. поддръжка до 128GB). Бърз и лесен достъп до WiFi камерата чрез инсталиране на АРР приложение за Android/IOS на мобилният Ви телефон или таблет.

HD резолюция: изображение с висока разделителна способност, ясни и фини изображения. Макс размер на изображението.

Аудио запис: Може да записва звука около камерата, повечето други камери не поддържат аудио запис. Ясен ефект на слушане, запазване на гласови доказателства, реално възпроизвеждане на звук, ясен запис на детайли, да ви помогне да записвате важни звукови доказателства.
Аларма за разпознаване на движение: Камерата открива движещия се човек. Изпратете алармено съобщение на мобилен телефон.
PTZ контрол: Може да завърти на 355 градуса хоризонтално и да се завърти на 90 градуса вертикално. Мобилният телефон може да контролира ъгъла на въртене на лентата и да види посоката, която искате да видите.
Двупосочна аудио комуникация: шум от филтри, по-ясен звук, двупосочна реч в реално време, лесна за справяне с различни проблеми. Изгонете лошите.
WiFi връзка: Необходимо е само да се свържете към безжичната WIFI мрежа, без прикачен мрежов кабел, стабилност на сигнала.
Мобилно видео наблюдение: Поддръжка на iOS за мобилен телефон, Android система, Дистанционен мониторинг на мобилни телефони, Можете да преглеждате и наблюдавате по всяко време.
IP66 Водоустойчив: Професионален водоустойчив дизайн, Външен водоустойчив, Добро уплътнение, Няма нужда да се притеснявате от дъжд.
Инфрачервено нощно виждане VIew: Най-далечното IR разстояние е до 30M.
Ден и нощ: IR филтър с автоматично превключване.
TF карта: слот за TF карта, максимална поддръжка 128гр.
Поддръжка ONVIF: Камера поддържа onvif протокол.
Адаптерно захранване
Двупосочното аудио с ясен и изчистен звук и функция Motion Detection с алармираща индикация при откриване на движение, подкрепят професионалното изпълнение на PTZ камерата.
Високоскоростната куполна камера е с влагозащитен IP66, капсулован корпус за външен монтаж, автоматичен IR Cut филтър и нощна визия до 30м.
Тя е отлично решение в изграждането на професионално видеонаблюдение в големи търговски обекти, жилищни кооперации, офис сгради, хранителни магазини и други частни обекти.

Предимства:

Висока FULL HD резолюция;
Двупосочно аудио - (микрофон и високоговорител) ясен звук,в реално време;
Функции за предупреждение при движение - Motion Detection;
Поддържа безжична Wi-Fi мрежа;
Мобилно видео наблюдение –преглед и контрол през мобилен  телефон  чрез iOS, Android системи. Можете да преглеждате и наблюдавате по всяко време;
IP66 водоустойчив - Професионален водоустойчив дизайн;
JPEG Snapshot:  Функция за моментна снимка. Изтеглете снимки от телефона си;
Инфрачервена нощна визия: IR на разстояние  до 30M;.
Поддържа TF карти до 128GB (не е включена);

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!